KONSERTIT LAPSILLE

Esiinnymme mm. päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tilaisuuksissa. Esitämme omia laulujamme, joissa lapset saavat osallistua yhteiseen musisointiin rytmitellen, liikkuen ja laulaen. Voimme esiintyä duona (Mari &  Timo).  Myös konsertointi koko bändillä on mahdollista. Jos olet kiinnostunut saamaan meidät esiintymään, niin otahan yhteyttä!

 

KONSERTIT IKÄIHMISILLE

Esiinnymme myös ikäihmisille. Vanhusten ohjelmistomme koostuu tutuista ja perinteisistä lauluista. Konserttimme on osallistava, jokainen saa osallistua yhteiseen musiikkihetkeen omien kykyjensä mukaan.

 

MUU TOIMINTAMME:

 

MUSKARIT

Muskareissamme luotamme elävän musiikin voimaan. Elävä musiikki hieroo lapsen kaikkia aisteja ja antaa lapselle kokonaisvaltaisen kokemuksen yhteisestä musiikkihetkestä. Meille on myös tärkeää että muskari on yhteinen hetki lapselle ja vanhemmalle. Tämän takia kaikissa muskariryhmissämme on vanhempi mukana. Vedämme muskarit pääsääntöisesti kahdestaan parityönä.

Ryhmät:

Myllyojan asukastupa perjantaiaamuisin klo 9.30 (pienet) ja klo 10.30 (isommat ja sisarukset)

Talvikankaan nuokkari maanantaiaamuisin klo 9.30 (pienet) ja klo 10.15 (isommat ja sisarukset)

 

 

MLL:N MUSKARIT

Järjestämme Kempeleessä yhteistyössä muskareita MLL: n kanssa. Muskarit ova to -aamuisin klo 9.30 ja 10.15 Hovilassa.

 

ERITYISMUSKARI 

Muskari erityislasten perheille. Ommaiskortteerissa joka toinen torstai. Kaksi ryhmää klo 17.30 ja klo 18.30. Haukiputaan koululla joka toinen tiistai klo 17.30.

 

MUSIIKKIKERHO ERITYISLAPSILLE/NUORILLE

Ommaiskortteerissa ke -iltaisin klo 17.30

 

BÄNDIKERHO ERITYISNUORILLE

Bysiksellä joka toinen torstai klo 17.30

 

HYMYREPUT 

Kuoro on tarkoitettu kehitysvammaisille nuorille ja nuorille aikuisille. Kuoro kokoontuu Valveen sanataidevintissä maanantaisin klo 17.30. Kuoromme sai #taideonlasten -valtion erityispalkinnon marraskuussa 2016. Tällä hetkellä kuoroon ei mahdu lisää laulajia. Keikkailemme mielellämme. Jos olet kiinnostunut saamaan kuoron esiintymään tilaisuuksiinne, niin ottakaa meihin yhteyttä!